Vacature: vakantiemedewerkers

   Reacties uitgeschakeld voor Vacature: vakantiemedewerkers

Wil jij lekker bijverdienen deze zomer? Lijkt het je leuk om bij een snelgroeiend familiebedrijf te werken? En hou je ook wel van een vrijdagmiddagborrel? Solliciteer dan snel voor een leuke job op ons hoofdkantoor in Nieuw-Vennep!

  • Vacature magazijnmedewerker
    Steek je graag je handen uit de mouwen? Kom dan helpen in ons magazijn. We zoeken vakantiemedewerkers die willen helpen met onder meer: opruimen, dozen uitpakken, herinrichten van het magazijn, materiaal en gereedschappen klaarzetten voor onze monteurs en het sorteren van producten.

  • Vacature administratief medewerker
    Ben jij handig met de computer? En vind je het leuk om met cijfers te werken? Kom dan helpen op de afdeling administratie. Je helpt met het invoeren van productgegevens en andere belangrijke data, zodat we goed inzicht krijgen in ons bedrijfsproces.

Wij zoeken medewerkers voor 24 tot 32 uur per week. Na de zomer kun je eventueel – in overleg – voor een aantal uren per week bij ons blijven werken naast je opleiding of studie.

Interesse? Mail of bel dan even naar Jordi van Tol voor meer informatie: jordi@koelservice-nederland.nl / 06-14131455. Hopelijk tot snel!

Meer informatie over Koelservice van Tol

Koelservice van Tol is een innovatief en snelgroeiend familiebedrijf in de koel- en klimaattechniek, voornamelijk actief in de Randstad. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten snel en vakkundig geholpen worden. Een lange termijn relatie met onze klanten staat voorop: ook ná de installatie kan de klant bij ons terecht voor onderhoud en advies. We richten ons vooral op de milieuvriendelijke, energiezuinige en duurzame koel- en klimaatoplossingen.