Thuiswerken in een aangename temperatuur

Op het werk is het klimaat vaak goed geregeld. Thuis is dit vaak anders. Met de zon die naar binnen schijnt, wordt het al snel erg warm in de woon- of werkkamer. Dat is niet handig als we thuiswerken, want boven de 25 graden Celcius neemt onze concentratie én productiviteit af. 

Een airco op jouw werkplek

De oplossing? Een airco in huis. Dit zorgt voor een aangename verkoeling en een fijn werkklimaat. Wist je trouwens dat een airco óók kan verwarmen? Dat is weer handig voor in de winter. Wij geven je graag advies over de verschillende modellen en mogelijkheden. 

Gebruiksvriendelijke airco in een mooie design

Koelservice van Tol levert gebruiksvriendelijke airco’s in – indien gewenst – een mooi design. Naast de standaard modellen bieden onze leveranciers namelijk ook airco’s in een mooi design aan. Het oog wil tenslotte ook wat. Onze airco’s bedien je met een afstandsbediening óf via je tablet of smartphone.

Advies op maat voor jouw situatie

Samen bekijken we welke airco en welk merk het meest geschikt is voor jou. Hierbij kijken we naar de benodigde capaciteit voor de betreffende ruimte. We geven een gedegen advies op basis van jouw wensen en budget. Voordat we een advies uitbrengen, komen we bij je langs.

  Onze airconditioning systemen

Onze monteurs aan de slag

Als je een keuze voor een aircosysteem hebt gemaakt, plannen we een afspraak voor de montage. Onze ervaren monteurs bevestigen de airconditioning op de juiste plekken binnen en buiten je huis. Uiteraard werken zij alles netjes en professioneel af. Direct na de montage testen zij of het aircosysteem goed werkt. Ook geven zij instructies over hoe je de airco moet bedienen én onderhouden

Interesse in een airco?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over ons aanbod en de mogelijkheden.