Onze service

Koelservice van Tol B.V. is merkonafhankelijk in service, reparatieService is geen vak, maar een mentaliteit en onderhoud van koeltechnische installaties en airconditioning. Voor de professionele markt. Dit is voornamelijk bij supermarkten, slagerijen, bakkerijen, restaurants en food -en nonfood groothandels. Mocht er zich een storing optreden aan uw koeling of vriezer dan kunt u ons altijd bereiken. Onze monteurs zijn uitgerust met een volle servicewagen waardoor de storingen in de meeste gevallen direct verholpen kan worden.

Service is geen vak maar een mentaliteit

Wij streven er naar om storingen direct en definitief te verhelpen. Tijdens ons servicebezoek kijken wij verder dan alleen het defecte onderdeel. We inspecteren bij aanvang de status van de hele (of deel) van de koeltechnische installatie. Ook houden wij rekening met de eventuele reparatie kosten en de geldige wetgeving. Als blijkt dat de kosten voor reparatie niet rendabel zijn zullen wij dit met u overleggen en een alternatief aanbieden. Uiteraard beslist u welke vervolg stappen er genomen zullen worden.
Nadat de storing is verholpen zullen wij de installatie verder op werking controleren volgens het F-gassenbesluit en u een servicerapport overhandigen.

Een koeltechnische storing voorkomen is beter dan genezen

Onze service bestaat niet alleen uit het verhelpen van koeltechnische storingen. Wij voeren ook preventief onderhoud uit aan koel- en vriesinstallaties. Dit doen wij op basis van de geldende wetgeving en gebruikersintensiteit, zodat overbodige storingen bij warm weer voorkomen worden.

Storing aan koelinstallatie of vriesinstallatie

Koelservice van Tol doet service aan alle voorkomende koelingen in de horeca, slagerijen, bakkerijen, supermarkten, ijssalons en food- en non food groothandels. En kunnen doorgaans alle voorkomende merken en soorten koelingen servicen, repareren en onderhouden. Van koelwerkbank in de grootkeuken van een restaurant tot een centrale koelinstallatie bij een supermarkt. Of het nu gaat om een deurrubber te vervangen van een horeca koelkast of een defecte compressor van een toonbank. Wij staan ten alle tijden voor uw klaar!

Meldkamer voor koeltechnische storingen

Diverse klanten hebben hun installatie laten aansluiten op onze 24/7 meldkamer. Ingeval van storing aan de koeling komt dit direct bij ons binnen en kunnen we de storing op afstand uitlezen en hier actie op ondernemen. Zo blijft de temperatuur van de producten gewaarborgd en is er een goede temperatuur registratie voor de HCCP.

Koeltechnische storing melden

U kunt uw storing aan koeling of vriezer telefonisch doorgeven via ons telefoonnummer: 0229-753480 minder urgente stroringen kunnen ook doorgegeven worden via onze contact pagina.