Koelservice van Tol gaat samenwerking aan met Fridina Koeltechniek en Nijmeijer Koeltechniek

Koelservice van Tol is een partnership aangegaan met Fridina Koeltechniek uit Groningen en Nijmeijer Koeltechniek uit Hoogeveen. Deze organisaties zijn vanaf nu de verkoop- en servicepartners in het noorden van Nederland als het gaat om de koel- en vriesmeubels van Freor. Dit betekent dat organisaties als supermarkten, tankstations en bakkers ook bij Fridina en Nijmeijer Freor producten kunnen inkopen. 

Paul Wertwijn, accountmanager bij Koelservice van Tol: “Fridina Koeltechniek en Nijmeijer Koeltechniek zijn onze servicepartners in de regio’s Friesland, Groningen, Overrijsel en Drenthe. Door de samenwerking met deze bedrijven kunnen wij onze dienstverlening in het noorden van het land nóg beter maken.”

Servicepartners in heel Nederland

“Voor het zuiden van het land zijn we ook nog op zoek naar servicepartners”, geeft Wertwijn aan. “Organisaties die daar interesse in hebben, kunnen zich bij ons melden. Uiteindelijk willen we graag dekking in heel Nederland.”

Toekomstbestendige koelinstallaties

De stekkerklare meubels van Freor werken op het milieuvriendelijke koudemiddel R290 (propaan). Wertwijn: “Een groot voordeel, want dit koudemiddel mag je ook in de toekomst blijven gebruiken. Dit in tegenstelling tot niet-milieuvriendelijke koudemiddelen als bijvoorbeeld R-404A.” 

Meer informatie over Freor?

Wil je meer weten meer over de toekomstbestendige koel- en vriesinstallaties van Freor? Kijk dan op www.hetnieuwekoelen.nl. En check meteen of jouw koelinstallaties klaar zijn voor de toekomst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.