Juka

Juka is sinds 1991 actief als fabrikant van koelmeubels, grootkeuken koelingen en medische koelingen. Het is een gerenommeerde fabrikant in Polen en daarbuiten.

 

Betrokkenheid van medewerkers, moderne apparatuur, gespecialiseerde technologieën en een rijke voorraad aan machines zorgen voor een grote flexibiliteit op het gebied van primaire productie en niet- standaard realisaties die voldoen aan de meest veeleisende klanten.

Juka bied een breed scala aan koelingen, met moderne oplossingen, ecologische en hoogwaardige materialen. Energie-efficiëntie, esthetiek, functionaliteit en gebruiksgemak zijn kenmerken waar de koelingen van Juka aan voldoen.

De ambitie van Juka is om voortdurend een hoge positie in de markt te ontwikkelen en te behouden. Jarenlange ervaring, expertise en kennis van lokale markten, geeft onze klanten een garantie voor ondersteuning op het hoogste niveau.

Koelservice van Tol is sinds 2013 importeur van JUKA en hebben vele koelmeubels mogen plaatsen. De tijd heeft bewezen aan Juka een goede leverancier met betrouwbare producten te hebben. Ook voor speciale koelingen en/of onderdelen hiervan kunnen we op Juka vertrouwen.

Juka is ISO 9001 gecertificeerd.

Productcatalogus
U kunt online de Juka producten bekijken en een offerte aanvragen, of hier de complete catalogus downloaden: